Maak afspraak

Uw Chirurg

 

Dokter Jeroen Stevens is de grondlegger van wat hij noemt Biologische Chirurgie.

Na meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek, meer bijna 80 wetenschappelijke publicaties, bijdragen in boeken en meerdere proefschriften is door hem en zijn team ruimschoots aangetoond dat het niet alleen maar mooi klinkt, maar het is echt waar;

  • levende cellen van jezelf verplaatsen kan,
  • jezelf hiermee repareren kan!

Van lipofilling (om volume te herverdelen) tot aan reparatie met PRS, de bewijzen blijven zich opstapelen en inmiddels zijn ook de critici 'om'.

Curriculum Vitae

Proefschrift 22 mei 1991, Erasmus Universiteit, Rotterdam.
Opgeleid tot plastisch chirurg, Academisch Ziekenhuis, Rotterdam, 1999.

 

 

 BIG: 99038726001

Werkzaam geweest als staflid in het Erasmus MC, MC Scheveningen, Bergman Clinics en nu in Velthuis Kliniek Rotterdam.
Bestuurslid geweest van de NVEPC (10jr), beroepsbelangen commissie NVPC (3jr), mede-oprichter DAFPRS (fellowship host voor meer dan 10 jaar en trainde als zodanig meer dan 60 plastisch chirurgen uit meer dan 16 verschillende landen tijdens hun stage), commissie wetenschap EASAPS (1jr).

Lid van 

 

 

 

Hij ontwikkelde nieuwe operatietechnieken, nieuw instrumentarium (oa de ACA-kit in samenwerking met Arthrex) en nieuw inzicht over de aanpak van het ouder wordende gezicht. Steeds werd een wetenschappelijke basis onder de vernieuwingen gelegd door als teamleider samen te werken met research fellows, collega specialisten en wetenschappers van de Universiteit van Rotterdam, Groningen en Utrecht. Tot nu toe verschenen inmddels 82 wetenschappelijke publicaties mede van zijn hand en hield hier meer dan 100 (inter)nationale presentaties op congressen over. 

De laatste 15 jaar werkt dr Jeroen Stevens en zijn team aan de perfectionering van BIOLOGISCHE CHIRURGIE: het gebruik van lichaamseigen cellen en signaalstofjes (PRP) om volume, contour en reparatie te kunnen verplaatsten naar ieder deel van het lijf waar nodig.

Hij is de bedenker van Plaatjes Rijk Stroma (PRS = de drie-éénheid van reparatie).

Publicaties

Publicaties | PRSkliniek.nl

In totaal verschenen 82 peer-reviewed wetenschappelijke publicaties vanaf 1986 tot aan nu.
De meest recente publicaties van de laatste 5 jaar zijn de directe basis onder het succes van PRS.

Nu meteen online een afspraak maken