Maak afspraak
Nieuw onderzoek | drStevens.nl

Lipofilling geeft vulling en herstel van weefselschade. Het fascineert dr Jeroen Stevens en zijn team of meer Reparatiecellen toevoegen ook meer reparatie geeft dan je ziet na gewone lipofilling van met name de huid van het ouder wordende gezicht.

Met goedkeuring van het CCMO hebben dr Stevens en zijn team nu de mogelijkheid onderzocht of dit waar is en zo ja hoeveel extra effect hiervan verwacht mag worden. 

De afgelopen tijd hebben 36 vrouwen meegedaan met dit revolutionaire onderzoek waarbij de mate van verbetering van huidkwaliteit van het gezicht wordt bestudeerd met hoge resolutie fotografie en elasticiteitsmetingen van de opperhuid. Houdt ons in de gaten! Binnen 3 tot 6 maanden krijgt u uitgebreide toelichting op de gevonden onderzoeksresultaten.

Wetenschappelijk fundament

Door diverse artsen die op PRSkliniek.nl staan is de afgelopen jaren uitgebreid wetenschappelijk onderzoek verricht, zowel in het lab als in de kliniek, naar PRS en de bouwstenen ervan (PRP, SVF). Inmiddels zijn er meer dan 30 'peer-reveiwed' publicaties in internationale journals verschenen. Hoofdstukken in wetenschappelijke boeken verschenen. Tientallen presentaties op congressen gehouden. Masterclasses gegeven om van en met elkaar te leren.  

Hier kunt u zich verder verdiepen in al deze zaken en lezen waarom PRS zo veel potentie heeft.